ANKARA / YENİMAHALLE - Kent Koop İlkokulu

Süleyman YALÇİN - Okul Müdürü

02/03/1969 tarihinde Elazığ ili, Ağın İlçesi, Pul köyünde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Malatya´nın Arapgir ilçesinde tamamlamıştır. 1987 yılında başladığı Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Erzincan Eğitim Yüksekokulunu 1989 yılında tamamlamıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinden mezun olmuştur. Öğrenimine devam etmiş ve Hacettepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Bölümünde Okul Yönetimi ve Eğitim Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. 1989-1990 eğitim öğretim yılında Malatya´nın Arapgir ilçesi, Yeşilyayla köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başlamış, Adıyaman Besni ilçesi, Ankara´nın Nallıhan İlçesinde öğretmenliğe devam etmiştir. 2010 yılından itibaren Ankara/Yenimahalle Mehmet Akf Ersoy ilkokulunda kurucu müdür olarak idarecilik görevine başlamıştır.. 2012 yılında Keçiören Hayri Erişen İlkokulu´nda, okul müdürlüğü yapmıştır. 31/07/2023 tarihinden itibaren Kent Koop İlkokulu´nda  müdür olarak görevini sürdürmektedir.