ANKARA / YENİMAHALLE - Kent Koop İlkokulu

Gazetemizi görüntülemek için tıklayınız.

Ara

Sosyal sorumluluk kapsamında ve 0 Atık projesine bağlı olarak ''Minik Eller Toprağımızı Koruyor''  okul içi projesi ile yaklaşık 5000 pet şişe toplanarak doğaya yapılan katkıda öncü olan 3/B sınıfının değerli öğrencilerine ve bu çalışmaya liderlik eden Aysun YÜZER öğretmenimize, en çok pet şişe toplayan okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerine ve değerli öğretmenimiz Haldun TUNCEL' e, desteklerini esirgemeyen diğer öğretmen ve öğrencilerimize ve çalışmalarımıza her zaman yanımızda olan velilerimize, Kentkoop İlkokulu olarak çok teşekkür ederiz. Bir pet şişenin doğada 400 yıl gibi uzun bir sürede absorbe edildiğinden yola çıkarak Kentkoop İlkokulu olarak doğayı her zaman koruyan, duyarlı, sorumluluk sahibi çocuklar yetiştireceğimize devam edeceğiz.

Süleyman YALÇİN

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü öğrencilerimiz, velilerimiz ve değerli öğretmenlerimizle birlikte coşkuyla kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında Kentkoop İlkokulu olarak  bu büyük günü coşku içerisinde velilerimizle birlikte kutladık. Programda emeği geçen başta öğretmen ve öğrencilerimize, bizleri bu günde yalnız bırakmayan çok değerli velilerimize çok teşekkür ederim. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla öğrencilerimizle ve velilerimizle cumhuRiyet şenliklerimiz hafta boyu, uçurtma şenliği, piknik ve farklı programlarla devam edecektir. 101. yılda aynı coşkuda buluşmak üzere  okulumuzun tüm paydaşlarına tekrar teşekkür ederim.

Süleyman  YALÇİN